HOME IAIDO PHOTOS DOJO ENGLISH

Shin Karasukai nieuws archief


Hier kan je alle berichten lezen.

Terug naar de hoofdpagina

2022

NK 2023
April '23: Tu Phan heeft voor het eerst in jaren weer meegedaan aan het NK Iaido en heeft hierbij de Fighting Spirit weten te behalen.

Een nieuw jaar, een nieuwe open training!
December '22: Het is weer tijd voor een open training! Als jij benieuwd bent wat Iaido is, dan ben je van harte welkom!
Wij hebben op Donderdag 12 Januari van 18:30 - 20:00 weer een open training staan. Wij zullen een introductie geven, waarna je even kan meetrainen en vragen kan stellen, en we sluiten de training af met een hapje en drankje.

Als je interesse hebt om er bij te zijn, neem even contact op! Fijne feestdagen en hopelijk tot dan!

2021

Lockdown Update
Februari '21: Momenteel zitten wij gespannen te wachten tot wij weer aan de slag kunnen, het lijkt er op dat we weer in Maart open gaan. We hopen jullie snel een update te geven!

2016

Update
Augustus '16: Het is een tijdje geleden, maar er zijn enkele dingen veranderd. Berry Kuijer-Saat heeft besloten zijn taken neer te leggen bij Karasukai, en heeft de leiding overgedragen aan Cor van den Brink, het langstzittende lid van de school. Om deze omschakeling te bekrachtigen, heeft de school besloten een nieuwe naam aan te nemen, Shin Karasukai.
De spirit van de school zal hetzelfde blijven en de naam en het logo zullen een klein beetje veranderen. Verder is iedereen natuurlijk welkom om eens een kijkje te komen nemen.

2013

Allerlei Nieuwtjes
Juni '13: Bij de afgelopen Kyu examens is Jente geslaagd voor haar 4e Kyu, onlangs zijn wij aanwezig op een Koryu seminar en wist je dat we ook op Facebook zitten?

Seizoensafsluiting 2013
Mei '13: Zoals elk jaar sluiten wij gezamelijk een seizoen af met een training, gevolgd door een hapje en drankje.
Dit jaar zal het wederom in de Kobuyanagi dojo in Ooijen plaatsvinden, en deze staat geplanned op Zaterdag 22 Juni van 10:00 tot 17:00. Desondanks zullen wij natuurlijk na de seizoensafsluiting doortraininen tijdens de zomervakantie, dus mocht je een keertje willen langskomen en kijken, neem dan gerust contact met ons op!

Interne Kyu Examens
Februari '13: Bij de interne Kyu examens is Jente Witte met glans geslaagd voor haar 5e Kyu.

Ishido Cup 2013
Januari '13: Op het examen na het jaarlijkse Ishido Cup in Utrecht heeft Cor van den Brink zijn 1e Kyu behaald.

Nakamura Seminar
December '12: Bij het jaarlijkse Nakamura Winter Seminar in Brussel heeft Bhim Boyer zijn eerste dan behaald.

Kyu Examens (11 Okt) en Open Training (18 Okt)
Augustus '12: Een nieuw seizoen en meteen weer twee nieuwe data voor de agenda. Op Donderdag 11 Oktober zal er weer een intern Kyu examen plaatsvinden, en de week erop, op 18 Oktober, zal er weer een open training georganiseerd worden.
Bij deze training is de gelegenheid om vrienden, familie en collega's mee te nemen om eens te komen kijken, of meedoen. Aan het eind van de training staat er een hapje en een drankje klaar en kunnen we gezellig nakletsen. Heb je interesse, dan kun je altijd terecht bij Berry Kuijer. De training zal plaatsvinden van 18:15 - 19:45 en is kostenloos.

2012

Kyu Examens
Juni '12: Bij de interne Kyu examinering van 14 juni is Bo Hanafy geslaagd voor zijn 4e Kyu, en Sander Weijtboer en Stephan Lars zijn geslaagd voor hun 5e Kyu.

Ikkyu examen
April '12: Op het examen na het Nederlands Kampioenschap Iaido in Rotterdam is Kiril geslaagd voor zijn 1e Kyu.

Kyu Examen datum en seizoensafsluiting
Maart '12: Het eerstvolgende kyuexamen zal plaatsvinden op 7 juni 2012 (5e t/m 2e kyu).
De jaarlijkse seizoensafsluiting zal op 16 juni 2012 van 9:30 tot 16:30u in de Kobuyanagi dojo zijn. Meer informatie hierover zal spoedig volgen.
Update: de seizoensafsluiting zal in plaats van 9 juni op 16 juni plaatsvinden. Tijden zijn hetzelfde.

Kyu Examens
Februari '12: Na een kleine pauze hebben wij weer de interne Kyu examens voortgezet. Deze zullen wij ongeveer 3 keer per jaar houden. Bo Hanafy is geslaagd voor zijn 5e Kyu, Cor van den Brink, Malou Saat en Kiril Vassilev zijn alledrie geslaagd voor hun 2e Kyu.

Examens en resultaten
Januari '12: Op de examens na de Ishido Cup in Waalre heeft Bhim Boyer zijn eerste Kyu weten te halen. In december hebben Martijn Ek en Tu Phan hun Tweede Dan weten te behalen op het Nakamura Seminar in Brussel.

2011

Mudan Toernooi resultaten
November '11: Wederom is er dit jaar een mudan toernooi gehouden in Zoetermeer, georganiseerd door Tomo no kai. Wederom hebben onze leerlingen meegedaan en wij zijn verheugd te melden dat Cor Van Den Brink 1e van zijn poule is geworden, en dat zowel Bhim Boyer en Kiril Vassilev 2e zijn geworden van hun poules.

Open Training Karasukai
Augustus '11: Op 10 Oktober organiseren wij een open training bij Karasukai. De training is toegankelijk voor eenieder die het iaido een warm hart toedraagt of die gewoon eens meer wil weten over iaido of Karasukai. Bezoekers kunnen meedoen, maar mogen ook (de kat uit de boom) kijken. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Er zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje.

De training zal plaats vinden op 10 Oktober op de Willem Witsenstraat 6 en zal duren van 20:00 - 21:30.Terug naar de hoofdpagina